De ontmoeting is een boek voor jong en oud. Zelfs voor hen die niet zo van lezen houden is dit een prettig boek. De ontmoeting is een uniek boek: een omkeerboek waarbij aan voor- en achterzijde van het boek een verhaal kan worden bekeken en gelezen. De voorzijde van dit omkeerboek is een literaire strip, een beeldroman waar beeld en (kort) verhaal van hoge kwaliteit zijn. Of je nu man of vrouw bent, of je nu jong en oud bent of zelfs niet echt van lezen houdt: iedereen zal genieten van het verbeeldende verhaal. Het zal je intrigeren en meenemen.

Het door François Geysen getekende- en door Remmelt Mastebroek geschreven verhaal vertelt over een jongeman die een ontmoeting heeft met een bijzondere persoon in de stad. Het leven van deze man wordt door deze vreemde (en mysterieuze) ontmoeting helemaal op zijn kop gezet. Alles wat ooit zeker was in zijn leven, is dit opeens niet meer! De toekomst die hijzelf voor ogen had, verandert radicaal.

Als het boek wordt omgedraaid krijgt de lezer de uitgebreide versie van de roman De ontmoeting te lezen.
⇐ Klik op de foto voor een korte videopresentatie

Prijs van het boek: € 12,50

voorbeeldpagina1a
pagina uit De ontmoeting

In beeldende taal neemt Remmelt Mastebroek de lezer mee door het leven van diezelfde jongeman en de vele ontmoetingen die hij had, tijdens zijn bijzondere dag in de stad. Dus: ben je niet zo’n lezer? Lees dan de strip aan de voorzijde van De ontmoeting. Wil je na het lezen van de strip meer lezen? Draai dan het boek om en lees hier de complete roman.

Francois006Tot slot: ieder karakter beschreven in De ontmoeting is door componist/gitarist Peter Floor speciaal voor dit bijzondere project vervat in prachtige muziek. Deze muziek (10 nummers) kan gratis worden beluisterd en gedownload via onze websites
Remmelt Mastebroek  
Omkeerboek-ontmoeting

 

De ontmoeting is een prachtige bewerking van het boek De Doler met veel nieuwe verhalen en compleet herziene tekst. (2003, Remmelt Mastebroek, uitg. Medema)